Algemene Voorwaarden

Shanti ~ Vrede

Algemene Voorwaarden

1. Zorg ervoor dat u ruim op tijd aanwezig bent, zodat u op uw gemak een plekje kunt vinden in de zaal.

2. Tijdens de lessen gaat de deur op slot. In noodgevallen is de deur eenvoudig te openen.

3. U volgt de lessen op eigen verantwoordelijkheid. Als u onder medische behandeling bent, een operatie hebt ondergaan of chronische klachten hebt, neem contact op met uw arts over het volgen van de yogalessen.

4. Vertel uw docent altijd van te voren als u zwanger bent of blessures hebt. Let op uw eigen grenzen. Voelt een oefening niet goed, doe hem dan niet of geef het aan, zodat de docent u kan begeleiden.

5. Deelname aan de les is op eigen risico. U beseft dat het beoefenen van lichamelijke activiteiten risico’s met zich meebrengt, Sehnaz van Garderen en/of Yoga Studio Shanti kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel lichamelijk letsel.

6. Sehnaz van Garderen en/of Yoga Studio Shanti is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging aan uw eigendommen voor, tijdens of na de les.

7. Het is mogelijk lessen in te halen, in de desbetreffende maand en alleen in overleg i.v.m. beschikbare ruimte in de lesruimte.

8. De mogelijkheid tot het inhalen van gemiste lessen is een service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

9. De in te halen lessen vervallen wanneer de cursist het lidmaatschap heeft opgezegd.

10. Restitutie van het lesgeld voor gemiste lessen door afwezigheid (ziekte, blessure of vakantie) van de cursist is in geen enkel geval mogelijk.

11. Opzegtermijn is 1 maand, schriftelijk of per mail.

12. De 4-strippenkaart is 3 maanden geldig. De losse les is 1 maand geldig.

13. De lessen gaan door vanaf minimaal 2 personen.

14. Gratis annuleringstermijn is tot 4 uur voordat de les begint. Daarna wordt de les in rekening gebracht. Uitgezonderd zijn spoed gevallen, hierover neem je contact op met de docent.

15. Het lesrooster is te vinden op de website. Yoga Studio Shanti behoudt zich het recht het lesrooster op ieder moment te wijzigen of lessen te annuleren.

16. Op officiële/nationale feestdagen wordt er geen les gegeven. Daarnaast zal de vakantiesluiting op tijd worden aangegeven.

17. Prijswijzigingen onder voorbehoud. Lesgeld kan 1 x per jaar worden aangepast. Hiervan wordt u tijdig op hoogte gesteld.

18. Adresgegevens zijn uitsluitend voor gebruik van Sehnaz van Garderen en/of Yoga Studio Shanti en worden niet aan derden doorgegeven.

Yoga Studio Shanti • Sehnaz van Garderen • 06 – 55 51 75 13
sehnaz@yogastudioshanti.nl
Yin Yang - Yoga Studio Shanti - Hilversum

Yoga Studio Shanti

Adres

Professor Kochstraat 30
1221 KG Hilversum

Volg Ons

Logo Yoga Studio Shanti - Groen